Niitväljal selguvad Eesti meistrid

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golf.
Golf. Foto: Alexey Filippov / Sputnik / Scanpix

Reedest pühapäevani toimuvad Niitvälja golfikeskuses XXV Eesti meistrivõistlused löögimängus, millest võtab osa 121 golfimängijat.

Meeste klassis osaleb 106 mängijat, kellest kogunisti viis omab pluss handycapi ning lisaks on võistlustules neli professionaalset golfimängijat, mis loob kõik eeldused läbi aegade kõrgeima tasemeliseks võistluseks, teatab Eesti Golfi Liit.

Meeste peafavoriidiks on tiitlikaitsja Carl Hellat, kes omab võistlejatest hetkel ka parimat handycap'i (+1,9). Eelmise aasta hõbemedalistil Kevin Christopher Jegersil on see +0,7 ja tunamullu pronksi pälvinud Mattias Varjunil +0,8. Nende vahele mahub Joonas Juan Turba (+1,3) ning viiendana omab plussis handycap'i Timo Raukas (+0,6).

Professionaalidest, kes igapäevaselt golfi küll õpetavad, aga võivad siiski korralikult kaarte segada, on võistlustules Egert Põldma (2013 meister), Martin Toom (2007 meister), Torel Neider ja Priit Jalasto. Võistluse käigus võisteldakse ka Eesti PGA meistritiitlile, kus võitja saab preemiaks 700 eurot ning teine koht 300 eurot.

Naiste klassis on suurfavoriidiks tiitlikaitsja Annika Meos, kel on hetkel ka parim handycap (0,9). Talle peaks suurimat konkurentsi pakkuma Liis Kuuli (3,4), Karola Soe (4,0) ja Anete-Liis Adul (4,2).

Kõik võitjad on selged pühapäeva õhtul, orienteeruvalt kella 18-19 paiku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles