Levadia meeskond täiendas ridu järjekordse ukrainlasega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ihor Zhurakhovskiy
Ihor Zhurakhovskiy Foto: FCI Levadia

Levadia meeskond otsustas Roman Debelko ja Yurii Tkachuki kõrvale tuua meeskonda kolmandagi ukrainlase, kelleks on Ihor Zhurakhovskiy.

23-aastane Kiievis sündinud ukrainlane on varem mänginud Zaporizhya Metalurhis, Krasnodari Kubanis, Donetski Olimpikus ning viimati Rootsi tugevuselt teise liiga klubi Gefle IF Fotbolli ridades.

«Olen FCI Levadiaga liitumise üle väga rõõmus. Tunnen end meeskonnas hästi. Loodan Premium liigas piisavalt mänguaega saada ja meeskonda aidata,» vahendab Levadia koduleht Zhurakhovskiy mõtteid.

«Oleme Ihorit jälginud juba mitu kuud, näeme temas talenti ja suurt potentsiaali. Samal ajal vajab ta mängijana arenemiseks head keskkonda. Meie uks on tema jaoks avatud ning me loodame ja ootame, et Ihor astub meie klubis suure sammu edasi oma potentsiaali realiseerimisel. Tal on olemas kõik eeldused saamaks väga heaks jalgpalluriks,» sõnas FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogić.

Ukrainlane Zhurakhovskiy hakkab Levadia meeskonnas kandma särginumbrit 15 ja eeldatavalt võib ta debüüdi teha septembri esimestel nädalatel, kui Levadiat on ees ootamas mängud Tallinna Kalevi ja Viljandi Tulevikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles