Etudiants viivitab Kreegile vastuse andmisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri mängijad
Selveri mängijad Foto: Margus Ansu

Prantsusmaa meistriliiga klubi Rennes'i Etudiantsi peatreener Boriss Grebennikov helistas täna meeskonna liberole Sten Esnale ning teatas, et otsus kuu alguses testimisel viibinud Eesti koondise ja Tallinna Selveri temporündaja Ardo Kreegi palkamise osas langetatakse kahe päeva pärast.

«Treener ütles, et tema on Kreegist huvitatud. Ilmselt seisab asi juhtkonna taga,» avaldas Eestisse nädalasele jõulupuhkusele saabunud Esna Eesti Võrkpalli Liidule. Prantsusmaal on üleminekud võimalikud esimese ringi lõppedes ehk alates 6. jaanuarist.


Samuti Pavel Kružajevile palka maksval Etudiantsil pole paremad päevad. Riigi meistrivõistlustel on viimasest üheksast kohtumisest võidetud vaid üks. Viimati jäädi kodus alla Toulouse'i Spacer'sile 2:3. Hoolimata viiegeimilises mängus saadud kaotuse eest tabelisse teenitud ühest punktist langes Etudiants tabelis koha võrra 13. ehk väljakukkumistsooni.

Etudiantsi olukorra teeb keerulisemaks kahe põhikoosseisu mängija, Kasahstani nurgaründaja Marat Imangalijevi ja Tšehhimaa temporündaja Jiri Zadrazili vigastused. Eesti fännidele pakub aga kindlasti rõõmu Kružajevi vormi paranemine.

Teist mängu järjest korraliku etteaste teinud Kružajev oli mängus Spacer'siga 25 silmaga meeskonna resultatiivseim. 48 tõstest lõi Narvast pärit diagonaalründaja punktiks 20, lisades kolm ässa ja kaks blokki.

«Tundub, et Paša hakkab end leidma. Kaks viimast mängu on olnud OK,» hindas Esna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles