Veerpalu jäi aastaga rahule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu lõpetas Šveitsis Davosis peetud MK-etapi eestlastest parimana seitsmenda kohaga.
Andrus Veerpalu lõpetas Šveitsis Davosis peetud MK-etapi eestlastest parimana seitsmenda kohaga. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tänavu MK-sarjas kaks seitsmendat kohta saanud Andrus Veerpalu avaldas Eesti Televisioonile, et võis oma 2008. aastaga rahule jääda. Mis kõige olulisem - põlv mehele enam valu ei tee.

MK-üldarvestuses 20. kohal olev Veerpalu on selle positsiooniga eestlaste parim. «Trenni on saanud tehtud kõvasti ning üldjuhul võib aastaga rahul olla,» avaldas Veerpalu.

Kõige tähtsam on aga see, et kaks möödunud hooaega rikkunud põlv on unustatud teema. «Unustan jah põlve vaikselt ära juba. Enam ei tule see treeningutel ja võistlustel meeldegi. Selles suhtes on hästi läinud,» rõõmustas Veerpalu.

Juba neljapäeval sõidab Veerpalu Tour de Skile. «Võistlus on parim treening. Seal saab võistluskogemust juurde ja seda on praegu vaja,» nentis kahekordne olümpiavõitja.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles