Vormel 1 sarjast lahkuv Alonso: mul on muudes sarjades palju lõbusam

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Fernando Alonso teatas mõni aeg tagasi, et käimas olev hooaeg jääb tema jaoks vormel 1 sarjas viimaseks. Nüüd avaldas ta ka põhjuse, miks ta sarjast lahkuda tahtis.

«Kahekordne maailmameister kritiseeris sarja, kuna tulemused on liiga ettearvatavad ning hetkel käib võidusõit vaid kahe meeskonna vahel. Ma lugesin, et ma loobun, kuna ma ei suuda enam konkurentsis olla. See on põhimõtteliselt tõsi. Kui ma siiani võidaksin sõite siis ma jätkaksin,» rääkis Alonso BBC-le.

«Samas on ka tõsi see, et vormel 1 sarjas ei ole mul niiviisi absoluutselt nii lõbus, kui mul kuskil teises sarjas tõenäoliselt on,» avaldas Alonso põhjuse, miks ta ühtegi lepingut uueks hooajaks ei sõlminud.

«Ma tunnen, et mul vedas tõeliselt kõvasti, et mul tekkis üldse võimalus sellises sarjas sõita ja midagi saavutada. Vormel 1 sari andis mulle tõeliselt palju inimesena juurde ja ma ei muretse enam selle pärast, kui palju kordasi ma oleksin veel võinud maailmameistriks tulla,» rääkis Alonso.

«Tõsi, kui ma oleksin kogunud seitse punkti rohkem, oleksin viiekordne maailmameister, aga samas võiksin olla seisus, kus ma pole kunagi maailmameistriks tulnud. Ma võtan Vormel 1 sarjast kaasa positiivse osa ja olen oma saavutuste üle õnnelik,» lausus Alonso lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles