Postimehe video: Milan võitis ülipõnevas kohtumises Romat, VAR tühistas mitu väravat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia kõrgliiga meeskondadest on alati üks liiga favoriite AS Roma, kes kohtus kolmanda vooru kohtumises AC Milaniga, kelle hiilgeajad jäävad aastate taha. Siiski on suutnud Milan taas kosuda ning nüüd võeti 2:1 võit Roma üle.

Franck Kessie viis Milani mängu juhtima esimese poolaja lõpus, kui suunas väravaeest palli võrku Riciardo Rodriguez'i madala tsenderduse. Poolajale mindi Milani 1:0 eduseisus, kuid kohe teise poolaja alguses suutis Roma poolelt Federico Fazio kauni väravaga seisu viigistada.

Milan suutis rasked hetked üle elada ning uuesti mängus oma võimalusi leidma hakata. Kõigepealt jõudis sihile Gonzalo Higuain, kuid tema värav tühistati VARi poolt tulnud otsusega. Seejärel sai hetkeks juba Roma meeskond rõõmustada, kui palli saatis väravasse Steven Nzonzi, kuid ka tema värav tühistati VARi abiga.

Mängu üleminutitel tekkis Milanil hea võimalus, kui Higuain osavalt palli kasti toimetas. Vahetusest mängu tulnud Patrick Cutrone suutis tsenderdusest tulnud palli väravasse saata ja nii võitis Milan mängu 2:1, lõpetades Roma üheksa mängulise kaotuseta seeria.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles