Postimehe video: Saksamaa jalgpallilegend sai ülekohtuse punase kaardi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul kaotas Jaapani kõrgliigas Vissel Kobe 1:3 Sapporo Consadolele. Vissel Kobe koosseisu kuulusid nii Andres Iniesta kui ka Lukas Podolski. Enim kõneainet pakkus Poldolskile määratud punane kaart. 

Daiki Suga viis 11. minutil Sapporo meeskonna 1:0 juhtima ja poolaeg tundus ka rahumeelselt nii lõppevat, kui esimese poolaja üleminutitel Podolski palli niita üritas, kuid tabas selle asemel vastase jalga. 

Kohtunik otsustas, et viga oli väärt punast kaarti, millega loomulikult Visseli toetajad ja Podolski nõus ei olnud. Kohtuniku poolt antud punane kaart oli paljude ekspertide hinnangul liiga karmilt antud. 

Teisel poolajal lõi Sapporo veel kaks väravat. Kusjuures Sapporo kolmas värav oli löödud tõeliselt kavala trikiga. Nimelt jäeti mulje, nagu valmistaks meeskond alles karistuslööki ette, kuid siis löödi pall kohapealt värava poole teele, kuhu Visseli väravavaht enam käsi vahele panna ei jõudnud. Mäng lõppes Sapporo 3:1 võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles