Eesti Suusaliit ja Laskesuusaföderatsioon ühinevad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Nigol
Aivar Nigol Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Eesti Laskesuusaföderatsiooni presidendi Aivar Nigol pidas Suusaliidu presidendi Sandor Liive ERRile antud pikemas intervjuus välja käidud mõtet kahe alaliidu ühinemisest huvitavaks ning on nõus sel teemal edaspidi diskuteerima, vahendab ERR Sport.

«Ettepanek on huvitav, samas ka intrigeeriv. Ei oskagi kohe sellele ühe sõnaga vastata,» sõnas Nigol ning lisas, et kuigi rahvusvahelisel tasandil koordineerivad mõlemat ala erinevad katuseorganisatsioonid (IBU ja FIS). Samas see, kuidas korraldatakse töö Eestis, sõltub paljuski liikmesklubidest ja toetajatest.

«Kindlasti ma tahaks sellel teemal kõigepealt oma juhatuse liikmetega rääkida ja edasi võiks kahe alaliidu vahel arutleda ja teha kõigepealt koostööd ja vaadata, millised on need positiivsed osad, kus me saame üksteise tugevusi paremini ära kasutada,» kommenteeris Nigol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles