Rautenbach, Novikov, Ogier ja Atkinson ühes tiimis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Atkinson (vasakul) Subaru rõivais.
Chris Atkinson (vasakul) Subaru rõivais. Foto: AFP / Scanpix

Conrad Rautenbach, Jevgeni Novikov ja Sébastien Ogier võistlevad 2009. aastal autoralli MM-sarja etappidel meeskonnas Citroën Junior Team, mille ridades teeb Iirimaal sõidu kaasa ka Chris Atkinson.

Citroën Sport Technologies jätkab tuleval hooajal analoogse programmiga, mille raames võistlesid MM-rallidel tänavu eestlane Urmo Aava ja Zimbabwest pärit rallisõitja Conrad Rautenbach, vahendab rally.ee.

Citroën Sport toob 2009. aastal autoralli MM-sarja täiendust niinimetatud M2 tiimi näol, kuhu kuuluvad eelmainitud andekad noored rallipiloodid. Hooaja avavõistlusel osaleb Citroën Junior meeskonna neljanda sõitjana C4 WRC ralliautoga Chris Atkinson.

Citroën Spordi direktor Olivier Quesnel märkis, et meeskond kavatseb reeglitekohaselt osaleda vähemalt kaheksal etapil, et kvalifitseeruda punktisaajaks meeskondlikus arvestuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles