Video: Neymar tõgas võidumängus värava tähistusega vastasmeeskonna toetajaid

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: EMMANUEL FOUDROT / REUTERS

Paris Saint-Germain kohtus eile õhtul Prantsusmaa kõrgliigas Nimesi meeskonnaga. Dramaatilises mängus suutis PSG võtta 4:2 võidu.

Nimesi toetajad olid otsustanud mõnitada PSG suurimat staari Neymari. Nimelt olid nad tribüünidele toonud suure loosungi, kus kutsuti Neymari piripilliks. Kui Neymar 36. minutil skoori avas, jooksis brasiillane väravat vastasmeeskonna fännide ette tähistama, imiteerides nutmist.

40. minutil viis Angel Di Maria PSG 2:0 juhtima väravaga, mille ta otse nurgalöögist lõi. Sama seisu pealt mindi ka poolajale. Teisel poolajal suutis aga Nimes ennast koguda jaAntonon Bobichon ja Teji Savanieri väravad aitasid tabloole tuua viigiseisu.

Suurt üllatust siiski ei tekkinud ning Edinson Cavani ja Kilyan Mbappe tegid lõppseisuks 4:2 PSG poolt vaadates. Mbappe suutis enne mängu lõppu saada ka punase kaardi, kui reageeris üle Savanieri karmile niitmisele. Nii Mbappe kui Savinier teenisid olukorras punased kaardid.

PSG jätkab Prantsusmaa kõrgliigas pärast nelja mänguvooru täiseduga liidrikohal olles. Nimes on kogunud kahe kaotuse kõrvale ka kaks võitu ning nii ollakse tabelis seitsmendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles