Madridi Atletico peatreener Simeone pärast üllatuskaotust: ma ei muretse selle pärast üldse

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Simeone
Diego Simeone Foto: Mike Egerton / EMPICS Sport

Madridi Atletico sai Hispaania kõrgliiga kolmandas voorus üllatuskaotuse Celta Vigolt, kes lõi Atletico võrku kaks vastuseta väravat.

Celta Vigo oli kogu mängu vältel agressiivne ja näitas head mängu. Maxi Gomes ja Iago Aspas suutsid leida oma võimalused ja lüüa Celta Vigo 2:0 ette. Seejärel mängu lõpus suutsid Celta Vigo mängijad skoorida ka kolmanda värava, kuid VAR otsustas selle tühistada.

Atletico, kes sooviks kindlasti osaleda tiitliheitluses, on loomulikult tulemuses pettunud. 70. minutil sai meeskonna kaitsja Stefan Savic, teise kollase kaardi ja eemaldati mängust, mis Atletico meeskonnale kasuks ei tulnud. Siiski ei olnud meeskonna peatreener Diego Simeone liialt pettunud.

«Ma ei ole tulemuse pärast liialt mures. Olen rahulikum, kui kunagi varem, kuna selline kaotus oli meie jaoks äratuskell. Me ei mänginud täna hästi, aga vastased suutsid olla otsustavatel hetkedel tugevad,» vahendab BBC Simeone sõnu.

Atlerico Madrid asub nüüd Hispaania kõrgliigas pärast kolme mängu alles kümnendal positsioonil. Saadud kaotuse kõrval on meeskonnal kirjas ka üks viik ja üks võit. Celta Vigo seevastu on tegemas suurepärast hooaja algust, olles seitsme punktiga hetkel Real Madridi järel teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles