Kalju fännide pilgete adressaat: šõud peab saama!

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plakat, millega Kalju fännid tervitasid klubi endist mängijat Henrik Pürgi, kes esindab nüüd FC Florat.
Plakat, millega Kalju fännid tervitasid klubi endist mängijat Henrik Pürgi, kes esindab nüüd FC Florat. Foto: Ekraanitõmmis

Nõmme Kalju fännidel oli Tallinna Flora vastu peetud kohtumise tarbeks valmistatud eriline tervitus keskkaitsjale Henrik Pürgile, kes suvel Kalju ridadest Florasse siirdus.

lora põhikoosseisu kuulunud ja terve kohtumise kaasa teinud Pürg möönis, et eelmise koduklubi vastu mängimine tekitas teistsuguse tunde: «Oli natuke teistsugune tunne, tahtmist oli palju. Pinge polnud suur, aa tahtmine oli. Läksin väga julgelt igale poole, tahtsin võidelda ja taga nulli hoida. Tribüünilt mulle hüütut ma ei kuulnud, aga plakatit enne mängu nägin. Mis seal ikka – šõud peab saama!»

Pürgi hinnangul oli kohtumise algfaas Flora jaoks keeruline, sest erines diametraalselt kolmapäevasest duellis Levadiaga. «Võitlust oli veel rohkem ning väljak on Hiiul ju kompaktsem. Võib-olla alguses jäime tahaplaanile, aga siis saime ennast käima ja aru, kuidas tuleb täna väljakul tegutseda.»

Nõmme Kalju - Tallinna Flora
Nõmme Kalju - Tallinna Flora Foto: Tairo Lutter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles