Tallinnas võidutsesid rootslased, Kehrale neljas koht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hammarby IF
Hammarby IF Foto: HC Tallinn

Stockholmi klubi Hammarby IF võitis hooajaeelsel meeste klubide käsipalliturniiril Tallinn Men Handball Cup esikoha.

Rootsi meistriliiga klubi oli finaalis 35:23 (19:13) üle soomlaste Helsingi IFK-st. Pronksimängus võitis turniiri eelmise hooaja võitja Kaunase Granitas-Karys 30:28 (11:15) HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi meeskonna. Viienda koha teenis korraldajaklubi HC Tallinn, kes oli 37:29 (16:16) parem Venemaa esiliiga Peterburi võistkonnast. Kaheksandaks jäi Aruküla/Audentes, kes oli peale viigiliselt 24:24 lõppenud normaalaega karistusvisetega 27:25 (24:24, 9:14) üle HC Viimsi/Tööriistamarketist.

Turniiri All-Star koosseisu valiti Helsingi IFK-st serblasest väravavaht Borislav Vladisavljevic ja venelasest paremäär Vladimir Kapinski. Rootslastest kuulusid sümboolsesse koosseisu vasakäär Andreas Halvarsson, vasaksisemine Adam Norman ja joonemängija Adam Blanche. Parima mängujuhi auhind kuulus HC Kehra ukrainlasele Dmõtrõ Jankovskile ja paremsisemise auhind läks Kaunase klubi mängija Tadas Bucinskasele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles