Kaljuveer: järgmisel aastal pole meil Prantsusmaa velotuuri näitamiseks raha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tour de France'i 13. etapi start.
Tour de France'i 13. etapi start. Foto: SCANPIX

Kui kõik kulgeb loodetud teid pidi, võib tulevikus Prantsusmaa velotuuri ka ETV ekraanil näha, kuid kindlus selles osas veel puudub.


ETV sporditoimetuse juhataja Marko Kaljuveeri sõnul oleks ta maailma mainekaima velotuuri Tour de France’i otsepildi näitamisest väga huvitatud, aga praegu on veel keeruline öelda, kas ja millal see juhtuda võiks.

«Minu suur soov on hakata tulevikus Tour de France’i üle kandma, aga see on ka kõik. Olles realist, siis järgmine aasta on nii suur spordiaasta, et meil lihtsalt ei ole selleks raha,» nentis Kaljuveer. «Minu jaoks on see kõik veel nii ebakindel, täiesti huvi tasandil. Muidugi väga tahaks Touri näidata, aga vaadates järgmise aasta projekte ja eelarvet, ütlen: tahtmine on taevariik.»

Tõsi, tuleval aastal on ETV vahendusel võimalik kaasa elada mitmetele tiitlivõistlustele, eesotsas Londoni olümpiamängude ning Poolas ja Ukrainas peetava jalgpalli EM-finaalturniiriga.

Suurematest võistlustest teeb ETV otseülekanded veel ka kergejõustiku EMilt, iluuisutamise EMilt ning laskesuusatamise MMilt.  

«Selle aasta Tour de France näitas, et kuna Rein Taaramäe on nii kõva, on meil ka mõistlik hakata mõtlema selle kajastamise peale,» selgitas Kaljuveer.

«Aga Tour lõpeb ainult nädal enne Londoni olümpiat. Muidugi me tegeleme sellega pidevalt, aga praegu on see eelarvekatteta soov,» lisas ETV sporditoimetuse juht.

Tänavusel Tour de France’il sai Eesti esirattur Taaramäe üldarvestuses 12. koha ning oli noorte arvestuses teine.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles