Niitväljal korrati rajarekordit

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrid golfis
Eesti meistrid golfis Foto: Mats Soomre

Niitväljal peetud Eesti golfi meistrivõistlustel kaitsesid tiitlit nii Carl Hellat kui Annika Meos. Eriti võimsa viimase päeva tegi 17-aastane Carl Hellat, kes 67 löögiga kordas ka Niitvälja rajarekordit. 

Kogutulem 209 (72, 70, 67) lööki ehk -7 kordab ka tema eelmise aasta meistrivõistluste rekordit, mis tehtud Valgerannas. Teise koha võitis Joonas Turba (+2), kellele see oli esimeseks meeste klassi medaliks. Kolmanda koha võitis golfitreener, 2013. aasta meister Egert Põldma, kelle kogusummaks oli +4. Sama skoori sai ka Markus Varjun, kuid vastavalt juhendile (kahe viimase päeva lõpptulem) jäi seekord 16-aastane Varjun esimesena medalist ilma. Viiendana lõpetas Marten Palm (+5), kuuendana vaid 13-aastane Richard Teder (+6).

Naiste klassis avapäeval hole-in-one löönud Annika Meos edestas lõpuks lähimat konkurenti Karola Soed üheksa löögiga. Pronks kuulus 2016. aasta meistrile Liis Kuulile, kes mängis võrdse tulemuse Anete Liis Aduliga, kuid nagu meesteklassis parem kahe viimase päeva tulemus andis edu Kuulile.

Töö kõrvalt golfi harrastav Meos kerkis esimeseks mängijaks nii meeste kui ka naiste seas, kes tulnud viis korda Eesti löögimängu meistriks (2012, 2014, 2015, 2017, 2018). Lisaks on tal auhinnakapis ka üks hõbe ja kaks pronksi.

PGA klassi võidu ja suurima tšeki sai endale koju 2007. aasta meister Martin Toom, kes edestas Torel Neiderit vaid ühe löögiga. Vaata tulemusi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles