Postimehe video: Robin van Persie tegi Karol Metsale uut ja vana

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollandi jalgpalli kõrgliigas kohtus Eesti koondise keskkaitsja Karol Metsa koduklubi eile kolmanda vooru raames võõrsil 15-kordse meistri Rotterdami Feyenoordiga ja pidi vastu võtma 2:4 kaotuse.

Selge allajäämise põhisüüdlane oli kogenud ründaja Robin van Persie. Endine Londoni Arsenali, Manchester Unitedi ja Istanbuli Fenerbahce ründaja lõi nii Feyenoordi esimese kui ka kolmanda värava ja oli sisuline autor ka kolmandale tabamusele. Metsa juhitud kaitseliin ei saanud 35-aastase vanameistri pidurdamisega hakkama.

«Raske mäng eile võõrsil Feyenoordi vastu, mille kaotasime 2:4. Avapoolaja mängisime hästi (1:1), aga lihtsad vead teisel poolajal maksid meile lõpuks mängu. Robin van Persie võib ju 35-aastane olla, aga on endiselt maailmaklassist. Tema liikumised on nii kavalad ja kiired, et kohati ta lihtsalt kaob su vaateväljast. Nüüd on aeg kojulennuks, sest algamas on koondisepaus. Eestil on ees kaks tähtsat mängu Kreeka ja Soome vastu, ootan põnevusega koondisega ühinemist,» kirjutas Mets oma Facebooki-lehel.

Feyenoord tõusis võiduga kolmandaks. Tunamullune meisterklubi on nelja mänguga teeninud üheksa punkti. Breda on kolme punkti peal ning tabelis eelviimasel ehk 17. kohal. Liider on täisedu 12 punktiga tiitlikaitsja PSV Eindhoven.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles