Itaalia legendaarne spordileht võrdles Klavanit gladiaatoriga

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Cagliari Calcio

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan avas pühapäeval isikliku võiduarve Serie A-s, kui tema koduklubi Cagliari alistas võõrsil 1:0 Atalanta. Põhikoosseisu kuulunud eestlane sai ohtralt kiita ka Itaalia jalgpalliajakirjanikelt, teiste seas ülistas eestlase käitumist ka Itaalia legendaarne spordileht La Gazzetta dello Sport.

«Atalanta valdas küll palli, kuid ei tekitanud punasinistele probleeme. Nad olid äärtel ettevaatlikud (Darijo) Srna ja (Simone) Padoiniga, kes olid kindlad koos Klavaniga, gladiaatoriga, kes pidevalt enda tsooni kontrollis.»

Võit oli Cagliari jaoks hooaja esimene ja kõva saavutus, sest Atalanta saavutas eelmisel hooajal seitsmenda koha ja kvalifitseerus Euroopa liigasse. Sardiinia klubi on kogunud neli punkti ning hoiab liigatabelis 12. kohta. Koondisepausi järel kohtutakse 16. septembril koduväljakul AC Milaniga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles