Postimehe video: Benfica korraldas Cristiano Ronaldo kodusaarel väravaralli

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Portugali jalgpalli kõrgliiga neljandas voorus alistas Lissaboni Benfica võõrsil Nacionali 4:0 ja tõusis väravate vahe alusel liigatabeli liidriks.

Cristiano Ronaldo sünnisaare Madeira pealinnas Funchalis asuv Nacional ei suutnud 4793 pealtvaataja ees Benficale vastupanu osutada. Väravad lõid Hasan Seferovic 28., Eduardo Salvio 45., Alex Grimaldo 76. ja Rafa Silva 90+3. minutil.

Käimasoleval hooajal kuulub Portugali kõrgliigasse koguni kolm klubi, kes ei paikne mandril. Lisaks mullu seitsmenda koha saanud Maritimole (Madeira), mängivad seal ka esiliiga võitja Nacional ja teise koha omanik Santa Clara (Assoorid).

Liigatabelis on Maritimo nelja vooru järel viies, Santa Clara üheksas ja Nacional 15. Liidertrio moodustavad Benfica, Braga ja Lissaboni Sporting, kel on kõigil koos 10 punkti. Sarnaselt Maritimole 9 punkti kogunud tiitlikaitsja FC Porto on parema väravate vahe alusel neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles