Saaremaa naiskond naaseb hirmpika pausi järel meistriliigasse

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Saarevolley.ee

Saaremaa võrkpallinaiskond on aastakümneid andnud tooni Eesti erinevates liigades – üle 20 aasta tagasi osaleti Meistriliigas, seejärel rahvaliigas, siis liiguti esiliigasse ja nüüd naastakse taas Eesti Meistriliigasse, vahendab Saare volley.

Käesoleva suve algul oli Saaremaa naiskond olukorras, kus tekkis küsimus, kas naiskonna järjepidev esindamine Eesti võrkpallimaastikul saab veel jätkuda või mitte. Saaremaa eest mängima minevaid naisi oli vaid viis, ent abiväge võeti mandrilt. 

Eelmise aasta naiskonnast on uuel hooajal Saaremaal kohalikest jätkamas Janne Järvalt, Andra Vabar, Cristin Lepp ning noored Kätriin Põld ja Maike Kadaja. Aastase pausi järel on jälle valmis platsile jooksma Maria Varik ja oma kogemustega on sellel aastal nimekirjas ka Saaremaale naasnud Kaia Piipuu. Naiskonna juures jätkab ka eelmise hooaja mängiv treener Raili Sepp, kuid sel hooajal keskendub ta ainult abitreeneri ametile, olles naiskonna treeneriks Saaremaal treenivatele palluritele.

Saaremaa hakkab konkureerima kuue naiskonnaga: Tartu Ülikool Bigbank, TTÜ/Tradehouse, Kohila, Võru/Familia VK, Audentes ja Tallinna Selveri noortega mängima hakkav Tallinna Ülikool.

Tagasi üles