Eesti neljapaat MMile ei sõida (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiitlivõistlustelt üheksa medalit võitnud Kaspar Taimsoo tänavusel MMil ei stardi.
Tiitlivõistlustelt üheksa medalit võitnud Kaspar Taimsoo tänavusel MMil ei stardi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti Sõudeliidu juhatus otsustas, et 9.-16. septembrini Bulgaarias, Plovdivis toimuvatel maailmameistrivõistlustel esindavad Eestit ainult ühe- ja kahepaat. Neljapaati MMile ei läkitata.

Meeste ühepaadil stardib Andrei Jämsä (Pärnu SK) ning kahepaadil lähevad starti Tõnu Endrekson (Pärnu SK) ja Kaur Kuslap (Viljandi SK). Eestile aastaid medaleid võitnud neljapaat seekord ei stardi.

Augusti alguses jäi Eesti neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap Euroopa meistrivõistlustel viimaseks ehk üheksandaks. Raja teatas paari nädala eest, et lõpetab hooaja varakult. Õhus oli variant saata MMile neljapaar, kus Taimsoo ja Andersoni kõrval istunuks ka Jüri-Mikk Udam ja Joosep Laos, ent otsustati teisiti.

Eesti paarisaeruline neljapaat on tiitlivõistlustelt võitnud medali neljal aastal järjest. 2015 pälviti MMil pronks, 2016 Rio olümpial pronks ja EMil kuld ning 2017 naasti MMilt samuti pronksmedaliga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles