Video: korvpallistaar LeBron James tegi karjääri lõpetanud Robert Hartingule vahva kingituse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine kettaheitja Robert Harting.
Endine kettaheitja Robert Harting. Foto: Michael Hundt / Matthias Koch / imago/Matthias Koch

Saksamaal Berliinis kogunesid mitmed kergejõustiklased, et pidada maha veel üks korralik võistlus. Oma lahkumisetenduse pidas seal ka kettaheitja Robert Harting, kes sai üllatuskingituse korvpallistaar LeBron Jamesilt endalt.

Pärast lahkumisvõistlust kohtus Robert Harting NBA staari LeBron Jamesiga, kes jälgis Hartingu lahkumisvõistlust Berliini olümpiastaadionil esireas. Mehed vahetasid omavahel põgusalt muljeid ning James otsustas Londoni olümpiavõitjale kinkida oma koduklubi Los Angeles Lakersi mängusärgi.

Meeste kettaheitevõistluse võitis Robert Hartingu noorem vend Christoph tulemusega 65.67. Robert Harting oli ise 64.95ga teisel kohal. Sakslastele kujunes õhtu kettaheites aga eriti edukaks, kuna kolmanda koha hõivas kolmaski sakslane Martin Wierig tulemusega 63.67. Võistlusest võttis osa ka Gerd Kanter, kes sai 62.37ga viienda koha.

Lisaks oli eestlastest stardis ka odaviskaja Magnus Kirt, kes saavutas meeste odaviskes 83.79ga neljanda koha. Võistluse võitis Thomas Röhlerile 86.50ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles