Valus paratamatus: sünergiapuudus jättis neljapaadi MMilt eemale (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlased Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap Euroopa meistrivõistlustel.
Eestlased Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap Euroopa meistrivõistlustel. Foto: Fred Killing

Eesti Sõudeliidu juhatus otsustas, et 9.–16. septembrini Bulgaarias Plovdivis toimuvatel maailmameistrivõistlustel esindavad Eestit ainult ühe- ja kahepaat. Neljapaati MMile ei läkitata. Neljapaadi koosseisu kuuluv Kaspar Taimsoo on otsusega päri: «Eks see ole mingil määral paratamatus.»

Maailmameistrivõistlustele sõidab Eestit esindama kolm sportlast. Meeste ühepaadil stardib Andrei Jämsä (Pärnu SK) ning kahepaadil lähevad starti Tõnu Endrekson (Pärnu SK) ja Kaur Kuslap (Viljandi SK). Kuigi neljapaadi mitteosalemise otsustas sõudeliidu juhatus, olid ka sõudjad ise pigem meelestatud, et MMile pole mõtet praeguses seisus minna.

«Ka mina olen sellest peatreeneriga rääkinud ning ütlesin talle sama: tulemused näitasid, et neljapaat ei liigu, seega on õige otsus MMile mitte minna. Sellest pole midagi hullu,» ütles Taimsoo.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles