Rahulolev Sildaru: tegin triki, mida viimati suutsin enne vigastust (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Freestyle-suusataja Kelly Sildaru lõpetas juunioride MMi kuldselt, kaitstes eelmisel aastal võidetud tiitlit ka rennisõidus. 16-aastane Sildaru tegi päeva kolm parimat katset. 

Sildaru tegi oma parima tulemuse teises voorus, kui sai kirja tulemuse 92,20. Ka tema esimese vooru 86,20 ja kolmanda vooru 90,60 oleksid taganud kuldmedali.

«Olen oma sõiduga ülimalt rahul. Tegin rennis pärast vigastust esimest korda 900kraadised hüpped, seega olen üpris elevil,» rääkis ta võistluste koduleheküljele. 

Teise koha teenis venelanna Valeria Demidova 84,80 punktiga, kolmas oli hiinlanna Kexin Zhang 80,60 punktiga. Võistluse kokkuvõttes kiideti küll Demidova mitmekesiseid hüppeid ja suurepärast trikipagasit, ent Sildaru näitas, et on rennisõidus rohkem kodus kui keegi teine ning tema hüpete kõrgus, haarete pikkus ja tehniline sooritus oli teistest peajagu üle. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles