Eesti koondislane debüteeris Bundesligas Patraili vastu

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipallur Rasmus Ots alustas hooaega Saksamaal.
Käsipallur Rasmus Ots alustas hooaega Saksamaal. Foto: Elmo Riig

Saksamaa Bundesligas tegi ametliku debüüdi Eesti koondise esiväravavaht Rasmus Ots, kes pääses Bergischer HC eest platsile pisut enam kui kaheksaks minutiks.

Kõrgliiga uustulnuk oli külas Mait Patrailil ja TSV Hannover-Burgdorfil ning soosik end üllatada ei lasknud. Esimestest minutitest ohjad haaranud mullune Bundesliga kuues tiim lubas vaid korra – seda vaheajavileks – tabloole viigiseisu, 12:12.

Patraili show algas kui 21 minutit enne lõppu kui Hannover juhtis 16:15. Eestlane viskas nelja minutiga kolm väravat, veidi hiljem lisas kaks veel ning viimast kümmet minutit alustati eduseisul 26:19. Viimase tabamuse saatis Patrail just koondisekaaslase selja taha. 29:26 võidumängus jäi Patraili arvele viis väravat ja kaks tulemuslikku söötu. Kahe vooru järel on Hannover-Burgdorfil täisedu, BHC-l on kaks punkti.

Saksamaa kolmanda liiga läänetsoonis sai teises voorus avavõidu HSG Krefeld, alistades kodusaalis Team Handball Lippe II 34:24 (18:14). Kohtumise algul kolme väravaga taha jäänud Krefeld alustas Karl Roosna esimese tabamuse abil tagaajamist, oli peagi juhtimas ning sai lõpuvileks kahekohalised edunumbrid. Roosna viskas nagu avavooruski uue koduklubi kasuks neli väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles