Kaheks duelliks valmistuv Moisar: igapäevane trennitegemine kaks korda päevas pole nii lihtne

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markko Moisar
Markko Moisar Foto: Erik Prozes / Postimees

Eesti üks tugevamaid profivõitlejaid Markko Moisar on viimase aasta jooksul võitlusringi astunud vaid kahel korral. Mõlemal juhul on tulemus lõppenud eestlase kaotusega, kuid peatselt toimuva matši eel lisapinget seetõttu ei tunne.

Eesti profivõitleja Markko Moisar astub üle pika aja taas võitlusmatile 15. septembril Tartus toimuval Duel 2 Fightil. Vaid mõned nädalad hiljem tuleb lahingusse astuda Tallinnas toimuval King of Kingsil. Kuigi Moisar on viimased kaks matši kaotanud, ta seetõttu lisapinget ei tunne.

«See on minu jaoks fun, ma teen seda igal juhul edaspidi ka,» sõnas Moisar. «King of Kingsi tiitli peale madistades ei arvaks, et ma kaotasin. Viimases matšis oli vastane teinud minu kohta hea kodutöö. Ta teadis, et mulle meeldib poksida ja armastan liikuda.»

Enesekindlust järgnevaks kaheks võitluseks Moisaril jagub, sest värskelt on selja taha jäänud kuuajane treeninglaager Taimaal.

«Siiamaani olengi valmistunud järgmiseks duelliks. Igapäevane trennitegemine kaks korda päevas pole nii lihtne. Kindlasti tuleb jälle huvitav matš. Kaal on mul hea kerge, kindlasti on kiired vastased ja näeb tulist võitlust,» ennustas mees järgnevaid lahinguid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles