Eesti karateka Lauri Mengel võitis Stockholmis pronksi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Mengel
Lauri Mengel Foto: Silver Gutmann

Möödunud laupäeval võitis Eesti karateka Lauri Mengel Stockholm Openil kolmanda koha.

Tee finaali katkes kahjuks juba avaringis, kus vastu tuli võtta napp 0:1 kaotus. Kuna aga Mengeli esimese ringi vastane Yaser Sahintekin (Türgi) jõudis finaali, siis jäi võimalus läbi lohutusringi võita pronksmedal. Järgnevates ringides alistas Mengel rootslased Alexander Gomeze ja Jonathan Hydeni ning pronksmedal oligi tema, vahendab Mengeli kodulehekülg.

Kuna Mengelil tekkis võimalus liituda rootslaste meeskonnaga, siis soovides võistlusest viimane võtta ja võimalikult palju matše teha, astus ta võistlustulle ka meeskondlikus arvestuses. Koos rootslastega saavutati viie meeskonna konkurentsis 2. koht. Finaalis jäädi alla Türgi meeskonnale.

«Kahjuks sattus esimeseks vastaseks just kõige tugevam karateka minu kategoorias. Matši tulemus jäi tugevalt kripeldama, kuna ma ei saanud üle sellel hooajal juba tuttavatest probleemidest: esimese matši krambist ja raskustest punktide võtmisel,» kommenteeris Mengel. «Esimeses matšis jäid minu sooritused pehmeks ja kõhklevaks, kuid olukord paranes iga matšiga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles