USA koondisesse kutsuti seitse NBA mängijat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwayne Bacon
Dwayne Bacon Foto: Kathy Willens / AP

USA korvpallikoondis toetub 2019. aasta MM-valiksarja septembrikuistes kohtumistes seitsmele NBA mängijale.

Peatreener Jeff Van Gundy käsutuses on NBA meestest Dwayne Bacon (Charlotte Hornets), Jordan Crawford (New Orleans Pelicans), Henry Ellenson (Detroit Pistons), Isaiah Hicks (New York Knicks), Frank Mason III (Sacramento Kings), Travis Trice (Milwaukee Bucks) ja Derrick White (San Antonio Spurs). Lisaks sellele mahtusid koondisesse Bryce Alford (Oklahoma City Blue), V.J. Beachem, Dakari Johnson (mõlemad vabaagendid), Ben Moore (Fort Wayne Mad Ants) ning Chasson Randle (Capital City Go-Go).

USA jagab MM-valiktsükli Ameerika tsooni E-grupis koos Argentinaga kuuest mängust teenitud viie võiduga esikohta. Ainus senine kaotus on vastu võtta tulnud Mehhikolt, kes on kolme võiduga viimasel ehk kuuendal kohal. USAle ja Argentinale järgnevad Puerto Rico ning Uruguay nelja võiduga. Panama on sarnaselt Mehhikole alistanud kolm vastast.

USA võõrustab Eesti aja järgi 15. septembri öösel Uruguayga ja kolm päeva hiljem sõidetakse külla Panamale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles