Coltsi ametlik kinnitus: Margus Hunt saab ametikõrgendust!

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indianapolis Coltsi mängija Margus Hunt.
Indianapolis Coltsi mängija Margus Hunt. Foto: Indianapolis Colts

Ameerika jalgpalli profiliiga NFL meeskond Indianapolis Colts alustab uut hooaega pühapäeval, kui koduväljakul minnakse vastamisi Cincinnati Bengalsiga. Selle eel avaldatud koosseisu pingerida kinnitab ametlikult, et Margus Hunt on saanud ametikõrgenduse.

Nimelt peavad kõik NFLi klubid jagama 53 põhihooajaks registreeritud mängijat erinevate positsioonide vahel ära ja asetama nad ka pingeritta. Tegemist on formaalsusega ning klubidel puudub kohustus esimeseks valikuks märgitud mehi algkoosseisus platsile saata.

Aga Hunt on karjääris esimest korda hooaja esimese mängu eel oma positsioonil esimene valik. 2013-16 Cincinnati Bengalsis ei juhtunud seda kordagi, mullu Coltsis viies kohtumises, mis kõik peeti aga hooaja lõpufaasis, kui edasipääsušansid kustunud ja sportlik pinge väike.

Eile avaldatud pingereas on Hunt ühe äärekaitsja koha peal esimene valik, talle järgnevad Tarell Basham ja Al-Quadin Muhammad. Teise äärekaitsja positsioonile on Colts asetanud kaks meest - Jabaal Sheardi ja Kemoko Turay.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles