Kaelavalu kurtnud Iirimaa põhiväravavaht puudus treeningult

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shay Given
Shay Given Foto: SCANPIX

Iirimaa jalgpallikoondist tabas taas väike tagasilöök, kui nende põhiväravavaht Shay Given oli sunnitud tänase treeningu vahele jätma, kuna teda kimbutas kaelavalu ja ta käis trenni asemel arsti juures.

Esialgsetel andmetel ei tohiks probleem aga väga suur olla ning eeldatavasti saab Given reedel Tallinnas EMi play-off’is Eesti vastu siiski väravas seista, vahendab Sky Sports.

Täpsem info Giveni vigastuse kohta puudub.

Küll on aga teada, et klubijalgpalli Millwallis mängiv David Forde Eesti vastu reielihasevigastuse tõttu rivis ei ole, seega kutsuti kolmanda väravavahina koondisesse Motherwellis mängiv Darren Randolph. Veel kuulub koondisesse Sunderlandi puurilukk Keiren Westwood.

Tänase treeningu jätsid vahele ka Richard Dunne, Keith Andrews ja Keith Fahey. Dunne’il ja Faheyl raviti pisivigastusi, Andrewsile anti lihtsalt puhkepäev.

Reedesest mängust jääb kindlasti eemale ründaja Leon Best, kes sai laupäeval vigastada, lisaks peaks tema abikaasa lähipäevil ilmale tooma nende esiklapse. Korduskohtumises peaks Best siiski kaasa tegema.

Vigastuse tõttu jäävad eemale ka Liam Lawrence ja Shane Long, Kevin Doyle ei saa mängida kaartide tõttu. Seega mängib ründes lisaks kapten Robbie Keane’ile kas Jonathan Walters või Simon Cox.

Eesti ja Iirimaa kohtuvad EMi play-off’is avamängus sel reedel, mäng algab kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles