Karmi vigastuse saanud Unitedi kaitsja: olin lähedal oma jala kaotamisele

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luke Shaw sai rängalt vigastada, kui Hector Moreno ta Meistrite liiga alagrupimängus jõhkralt maha tõmbas.
Luke Shaw sai rängalt vigastada, kui Hector Moreno ta Meistrite liiga alagrupimängus jõhkralt maha tõmbas. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi kaitsja Luke Shaw sai 2015. aasta septembris karmi vigastuse, kui ta murdis jalaluu kahest kohast korraga. Nüüd on Shaw rääinud, et oli lähedal oma jala kaotamisele.

23-aastane kaitsja sai võika vigastuse Meistrite liiga kohtumises PSV vastu kohe hooaja alguses septembris, mis tähendas tema jaoks, et hooaeg oli lõppenud. Edasised kuud veetis Shaw haiglas, kus talle tehti mitu operatsiooni.

«Ma valetaksin, kui ma ütleksin, et ma ei mõelnud oma karjääri lõpetamisest. Mul oli jalal tõeliselt palju probleeme ja sellel hetkel tundsin, et selline asi teeb minu karjääri tulevikus tõeliselt keerukaks. Õnneks oli minu ümber minu pere ja palju häid sõpru, kes aitasid mind nendel rasketel hetkedel,» rääkis Shaw BBC-le.

«Keegi ei teadnud seda, aga tegelikult olin ma ülimalt lähedal oma jala kaotamisele. Ma sain ise seda teada kuus kuud pärast õnnetuse juhtumist, kui arstid olid valmis mulle selles rääkima. Kohe pärast vigastuse saamist taheti mind lennukiga Inglismaale saata, aga see oleks minu jala olukorra kohutavaks muutnud,» rääkis Shaw.

«Mul on kaks armi jala peal, kus nad lõikasid mu jala lahti, et hakata seda korda seadma. See näitab, kui karm see vigastus oli, aga ma ei mõtle sellest enam. Ma olen nüüd tugev ja minu parem jalg on täpselt samasugune, nagu enne vigastuse saamist,» lausus positiivne Shaw.

Shaw ei saanud pärast vigastust liigselt mänguaega, mängides kahe hooaja peale kokku vaid 17 kohtumist. Sel hooajal on ta aga ennast taas põhikoosseisu murdnud ning alustanud Unitedi särgis kõiki nelja kohtumist. Lisaks kutsust Inglismaa koondise peatreener Gareth Southgate kaitsja ka koondis juurde mängudeks Hispaania ja Šveitsi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles