USA lahtistel Kanepi konkurentsist lülitanud Williams kohtub poolfinaalis lätlannaga

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams
Serena Williams Foto: JULIAN FINNEY / AFP

USA lahtiste neljandas ringis Kaia Kanepi alistanud Serena Williams alistas veerandfinaalis maailma kaheksanda reketi Karolina Pliškova ning jõudis välja poolfinaali.

Williams jäi esimeses setis Pliškova vastu üpris keerulisse seisu, kui tšehhitar 4:2 juhtima läks. Vaatamata keerulisele seisule suutis Williams oma mängu uuesti käima saada ja Pliškova servigeimi ka murda. Neli järjestikust võidetud geimi tõid esimese seti Williamsile seisuga 6:4.

Teises setis näitas 36-aastane ameeriklanna paremat tennist ning enam Pliškova vastu hätta ei jäänud. Teise seti võitis Williams 6:3, sammudes jõudsalt edasi USA lahtiste poolfinaali. Ameeriklanna eesmärgiks on võita esimene Suure slämmi turniir pärast tennisesse tagasitulekut.

«Kõik fännid elasid mulle meeletult kaasa ja mina tundsin ennast väga halvasti, sest nemad on mind toetamas ja mina ei suuda võita. Nii pingutasin esimese seti lõpus nii, kuis suutsin,» vahendab BBC mängujärgselt Williamsi kommentaare.

Williams kohtub nüüd poolfinaalis imelist turniiri tegeva lätlanna Anastasija Sevastovaga, kes suutis veerandfinaalis kõigi üllatuseks alistada USA lahtiste tiitlikaitsja Sloane Stephensi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles