City määras Tourele hiiglasliku trahvi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolo Toure
Kolo Toure Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester City määras oma kaitsemängijale Kolo Tourele hiiglasliku rahatrahvi, kuna mees andis positiivse dopinguproovi ning pidi seetõttu kuus kuud jalgpalliväljakutelt eemal olema.

Toure andis positiivse dopinguproovi tänavu märtsis ning karistus määrati talle mais. 30-aastase Toure sõnul sattus keelatud aine tema organismi seetõttu, et ta tarvitas oma abikaasa dieedipreparaate, vahendab Eurosport.

Toure naasis väljakutele septembris. Eelmisel nädalal pidi ta aga City juhtkonna ees aru andma ning täna avaldas klubi oma kodulehel teate, et Tourele määrati kuue nädalapalga ehk 740 000 naelsterlingi (üle 860 000 euro) suurune rahatrahv.

«Kolo leppis meie otsusega ning nüüd soovivad mõlemad osapooled selle juhtunu unustada ja keskenduda käimasolevale hooajale,» seisis avalduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles