Arvamus TÜ korvpallimeeskonna mängust: Aivo Erkmaa

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkmaa korvpallikooli eestvedaja Aivo Erkmaa.
Erkmaa korvpallikooli eestvedaja Aivo Erkmaa. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Aivo Erkmaa
Korvpallitreener

See, miks on alustatud Balti liigat nii halvasti, on eelkõige küsimus klubi juhtkonnale ja peatreenerile, kes otsustab ja vastutab.

Kõnekas fakt on see, et meeskonnas on Eesti koondise tagaliin, kes suvel näitas head mängu. Edurivi jääb liiga nõrgaks, et olla BBLi tipu lähedal. Koosseisus on selgelt hapuks läinud mehi, kelle arvelt võinuks meeskonda julgelt ümber komplekteerida. Kuid käimas on kolmeaastase projekti teine aasta, nii et vara veel kriitiline olla.

Igal treeneril on oma käekiri, kuidas mängu üles ehitada ja muuta. Siin on mõtlemise koht treeneritele, kes sellega kindlasti ka tegelevad.

Olen arvamusel, et mänguvälised asjad kajastuvad ka mängus ja selles on kindlasti suur varu. Keegi ei saa olla liiga proff. Korvpalliriikides oleks peatreeneri vahetamise teema kohe aktuaalne, meie oludes pigem vastupidi. Arvan, et kasuks tuleks suurte kogemustega vanem ja sõltumatu peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles