Video: Võigas! Ringrajavõistlusel rajalt välja sõitnud piloot paiskus avarii tagajärjel autost välja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentina Tomasello auto pärast avarii
Valentina Tomasello auto pärast avarii Foto: https://twitter.com/motordeportes

Möödunud pühapäeval toimus Dominikaani Vabariigis ringrajavõistlus, kus nähti ülikarmi avariid, mille tagajärjel sõitja autost välja paiskus.

Võistlus leidis aset Sunixi ringrajal, kus peetakse tihti erinevaid autoringraja võistluseid. Ühes paremkurvis põrkasid kaks sõitjat kokku, mille tagajärjel mõlemad autod rajalt välja sõitsid. Väljasõidu tagajärjel paiskus üks auto vastu puud.

Uskumatul kombel ei ole Dominikaanis aga turvavarustuse kandmine ja kasutamine autospordis vajalik. Nimelt rebenes Venezueela naissõitja Valentina Tomasello auto avarii tagajärjel pooleks ning Tomasello lendas ise autost välja. Sellist asja ei oleks juhtunud, kui kasutusel oleks olnud nõuetekohased turvarihmad.

Lisaks sellele tundub videost, et Tomasello ei kandnud ka avarii hetkel kiivrit. Õhulennu tagajärjel üle teise auto rullunud ja maha kukkunud Tomasello jäi uskumatul kombel avariis küllaltki terveks. Väidetavalt mirdis ta ära vaid oma käeluu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles