Eesti jalgpallikoondis toetab fännide aktsiooni

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallihaigla võistlustel kaasa elamas
Jalgpallihaigla võistlustel kaasa elamas Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondis toetab fännide aktsiooni, millega soovitakse sel reedel, 11. novembril Eesti siniseks värvida.

«Eesti jalgpallikoondis on jõudnud oma suurepäraste esitlusega EM-valiktsüklis enneolematusse olukorda, kus jäänud on teha veel viimane samm, mis lahutab meid järgmisel aastal toimuvast EM-finaalturniirist – tuleb alistada Iirimaa kahes järgnevas kohtumises.

Et avalikkuses räägitakse üha enam ootamatult tekkinud jalgpallibuumist, siis näidakem seda nüüd ka uhkelt välja. Näitame, et jalgpallibuum pole mitte ainult tühipaljas sõnakõlks ning meedia väljamõeldis, vaid see eksisteerib ka reaalselt!

Seetõttu kutsume kõiki eestlasi sel olulisel päeval (reedel, 11.11.2011), kui Eesti koondis kohtub Tallinnas Iirimaaga, riietuma sinisesse ning kandma meie rahvussümboolikat jalgpallikoondise toetuseks. Ja seda mitte ainult staadionil ja selle ümbruses, vaid ka tööl, koolis, lasteaias ning linnapildis. Sinine selga-jalga-kätte, põskedele lipuvärvid ning autodele külge rahvuslipud! Fantaasia on piiritu.

Unustagem hetkeks oma tagasihoidlikkus ning näidakem uhkusega oma rahvusvärve – nii endale, teistele kui ka 2000 Tallinnasse saabuvale Iirimaa koondise fännile,» teatas fänniorganisatsioon Jalgpallihaigla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles