Ibrahimovic paljastab raamatus, kuidas tema kodu süüdata üritati ja naisele kallale tungiti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic ja Helena Seger.
Zlatan Ibrahimovic ja Helena Seger. Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallur Zlatan Ibrahimovic avaldab reedel ilmuvas autobiograafias lisaks jalgpallurikarjäärile ka seiku oma eraelust.

Rootsi päevaleht Aftonbladet avaldas tänases lehes mitu lõiku raamatust «Jag är Zlatan Ibrahimovic» ehk «Mina olen Zlatan Ibrahimovic», kus Ibrahimovic kirjeldab kuulsuse elu teist poolt.

Näiteks kirjutab 30-aastane Ibrahimovic oma raamatus, kuidas tema kodu põlema üritati panna.

Vahejuhtum leidis aset siis, kui Ibrahimovic mängis Juventuses ning oli äsja koos oma elukaaslase Helena Segeriga Torinosse kolinud. Seger tundis ühtäkki kärsalõhna ning Ibrahimovic asus uurima, kus midagi põleb. Kui ta nende korteriukse avas, tabas teda üsna ootamatu vaatepilt – keegi oli ukse ette kuhjanud hunniku roose ning need süütanud, üsna «lõkke» lähedal oli ka bensiinikanister.

«See oleks võinud väga halvasti minna, sest bensiinikanister oleks võinud plahvatada,» kirjutab Ibrahimovic.

Kohale kutsuti ka politsei, ent huligaani pole siiani tabatud. «Kui ma selle idioodi kätte saaksin, tapaksin ta ära! Täiesti haige, süüdata tuli meie ukse ette. Ja veel roosidest. Roosidest!» imestas Ibrahimovic.

Veel kirjutas ta sellest, kuidas Segerit AC Milani kodustaadioni juures rünnati. Seger oli koos Ibrahimovici õe Sanelaga teel AC Milani mängu vaatama, kui üks motorolleril mees tema uhiuuel Mercedesel küljepeegli paigast sõitis. Seger jäi seisma, avas akna ja hakkas peeglit paika sättima, kui tema poole jooksis kiivrit kandnud mees.

«Helena mõistis, et see oli lõks, ja üritas akent sulgeda, aga kuna tegemist oli uue autoga, ei leidnud ta nii kiiresti õiget nuppu üles,» kirjeldas Ihrahimovic ärevaid hetki. «Kui mees autoni jõudis, lõi ta Helenat näkku ning üritas teda siis autost välja tõmmata, aga mu õde suutis temast kinni hoida.»

Ibrahimovic kirjeldab, et naised pidasid tundmatu mehega maha tõsise rüseluse, kuni lõpuks õnnestus Segeril teda oma kingakontsaga lüüa ning seepeale mees põgenes.

«Ka see oleks võinud märksa kurvemini lõppeda. Kahjuks on nii palju selliseid jamasid olnud,» avaldas Ibrahimovic, miks tema perekond turvamehed palkama pidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles