Süüdistus: Fulham jagas jalgpalluritele telefone, millega armukestele helistada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiiltelefon.
Mobiiltelefon. Foto: Raigo Pajula.

Endine Taani tennisist Frederik Fetterlein avaldas oma autobiograafia, kus paljastas šokeeriva saladuse – Inglismaa jalgpalliklubi Fulhami töötajad jagasid jalgpalluritele mobiiltelefone, millega armukestele helistada.

Fetterleini autobiograafia kannab pealkirja «Seduced By Life» («Elu poolt võrgutatud»). Raamatus räägib nüüd modellina tegutsev 41-aastane Fetterlein, kuidas ta tutvus mitmete Briti staaridega, vahendab The Sun.

«Ühel päeval külastasin oma head sõpra FC Fulhami treeningbaasis. Vahetult pärast trenni tuli üks klubitöötaja korvitäie mobiiltelefonidega ja hakkas neid mängijatele jagama,» kirjutab Fetterlein. «Osad kasutasid seda telefoni umbes tunnikese, osad aga senikaua, kuni nad baasist lahkusid. Need telefonid olid selleks, et nad saaksid vabalt oma armukestega suhelda.»

Fetterlein avaldas ka, et on osalenud grupiseksis koos ühe Chelsea mängijaga.

Lisaks kirjutas ta, et oli vaimustuses Chelsea staari Ashley Cole’i nüüdseks juba eksabikaasast Cheryl Cole’ist. «Teised naised, keda koos Ashleyga nägin, ei oleks sobinud isegi Cheryli sokke kandma,» pahandas Fetterlein.

Fulham ei soovinud Fetterleini süüdistusi kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles