Vabaduse väljakul näeb homme ajaloolist jalgpallimängu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepingu kirjutasid alla kesklinna vanem Mihhail Korb ja jalgpalliliidu president Aivar Pohlak.
Lepingu kirjutasid alla kesklinna vanem Mihhail Korb ja jalgpalliliidu president Aivar Pohlak. Foto: Kesklinna valitsus

Täna allkirjastasid Tallinna kesklinna vanem Mihhail Korb ja Eesti Jalgpalliliidu president Aivar Pohlak lepingu homme toimuva Eesti ja Iirimaa vahelise mängu ülekandeks Vabaduse väljaku suurel ekraanil.

Korbi sõnul on äärmiselt oluline, et ajaloolist jalgpallimatši, mis võib avada Eestile tee EM finaalturniirile, oleks linlastel võimalus nautida üheskoos.

«Kõik huvilised ei mahu staadionile ning alternatiivina pakume neile võimalust koguneda linna peaväljakule, kus õlg-õla kõrval seistes on võimalik elada kaasa meie jalgpallisangarite edule,» ütles Korb.

Pohlak on rahul, et linnaosa valitsus soovib korraldada tasuta ühisvaatamise. «Jalgpall on kollektiivne spordiala ning seda ka pealtvaatajatele. Tulge reede õhtul toast välja ning jälgige mängu suurel ekraanil,» innustab Pohlak jalgpallisõpru.

Linnaosa valitsuse ja jalgpalliliidu vahelises lepingus on sätestatud, et liit võimaldab linnaosa valitsusel 11. novembril Vabaduse väljaku suurel ekraanil tasuta üle kanda Eesti-Iirimaa jalgpallikohtumist. Linnaosa valitsus kohustub taotlema avaliku ürituse loa ning tagama kõik tingimused ürituse läbiviimiseks.

Avalikku korda tagab jalgpalliõhtul mupo, mille juht Monica Rand palub ühisvaatamisele tulijatel mitte kaasa võtta klaastaaras jooke ning muid ohtlikke esemeid.

Kesklinna valitsus toetab jalgpallisõprade algatust riietuda mängupäeval Eesti koondise toetuseks sinisesse ning palub Vabaduse väljakule tulijatel valida garderoobist sinist tooni rõivad ning kanda rahvussümboolikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles