Kreek sai Rennes'i Volleyga lepingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek
Ardo Kreek Foto: Margus Ansu

Kuu alguses Rennes'i Volleys testimisel viibinud Eesti koondise ja Tallinna Selveri temporündaja Ardo Kreegi ooteaeg lõppes ning Prantsusmaa meistriliiga klubi teatas soovist eestlast hooaja lõpuni enda ridades näha.




«Nad tahtsid mind juba kolmapäeval Prantsusmaal näha, kuid ei tea, kas jõuan nii kiiresti lennukipiletid muretseda,» lausus Kreek volley.ee'le. «Praegu tegelen paberiasjade kordaajamisega, pean üleminekudokumendid homme hommikul Prantsusmaale lendavale Sten Esnale kaasa andma.»

Esimest korda välisklubiga lepinguni jõudnud Kreek lendab Prantsusmaale esialgu üksinda, elukaaslane Mari ja pisipoeg Carl tulevad järele kuu aja pärast.


Kreegil seisab ees tõsine väljakutse, sest Esnale ja Pavel Kružajevile palka maksev Etudiants asub voor enne esimese ringi lõppu tabelis eelviimasel, 13. kohal.

«Lähen Prantsusmaale kõrgete sihtidega. Kui õnnestuks meeskond play-off'i ehk kaheksa parema sekka aidata, jääksin väga rahule,» märkis Kreek, kes teeb uue klubi ridades debüüdi ilmselt 11. jaanuaril kodusaalis liiga liidri Pariisi Volley vastu.

Esna sõnul kaalus Etudiants temporündaja kohale ka ühe kogenud sakslase palkamist, kuid peatreener Boriss Grebennikov eelistus langes Kreegile. «Mul on hea meel, et Kreek sai jala ukse vahele. Nüüd peab ta ise mees olema ja end tõestama,» rääkis Esna.

Schenkeri liiga tiitlikaitsja ja praegu tabelis teist kohta hoidva Selveri peatreener Avo Keel on öelnud, et Kreegi asemele mujalt lisajõude ei palgata, tema asendajaks saab Meelis Kivisild. Esindusmeeskonda ülendatakse Siim Ennemuist, vajadusel saab temporündaja kohal tegutseda ka Martti Rosenblatt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles