Triobet: Iirimaa ei ole täna õhtul ülekaalukas favoriit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise treening. Raio Piiroja ja Tarmo Kink.
Eesti jalgpallikoondise treening. Raio Piiroja ja Tarmo Kink. Foto: Liis Treimann

Ennustusportaali Triobet koefitsentide alusel on täna hilisõhtul Tallinnas A Le Coq Arenal omavahel mõõtu võtvatel Eesti ja Iirimaa koondistel praktiliselt võrdne võimalus matši võitmiseks.

Portaali koefitsendid on sajandi mänguks nimetatud jalgpallimatšis Eesti võidule 3.35 ning Iirimaale 2.25. See näitab, et Triobeti spordianalüütikute hinnangul peab Eesti täna õhtul play-offis võidu saavutamiseks küll korralikult pingutama, kuid võiduvõimalus on täiesti reaalne.

Esimeseks väravalööjaks pakub Triobet Iiri eest võitlevat Robbie Keane´i või Konstantin Vassiljevit. Ka Joel Lindpere mahub esikümnesse, olles bookmakerite hinnangul järjekorras üheksas tõenäoliseim esimene skoorija koefitsendiga 9.00. Päris kindlasti ei ole esimese värava autor Raio Piiroja. Juhul, kui päriselus peaks siiski vastupidi minema, saab õnnelik ennustaja oma raha tagasi tervelt 16-kordselt.

Siiski ootab mõlemaid rahvuskoondiseid juba eeloleval teisipäeval ees veel teinegi kohtumine, kus tänaõhtuse mängu tulemus alles oma tõelise tähenduse omandab. Seega ei ole tänane pingutus Eesti meeskonnale EURO 2012 turniirile jõudmise raskel teekonnal sugugi veel viimane.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles