FC Barcelona soovib Londonist veel ühte superstaari hankida

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale Walesi koondise särgis.
Gareth Bale Walesi koondise särgis. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskond tegi sel suvel kaks suurt ostu, kui hankis enda ridadesse Cesc Fabregase ja Alexis Sanchez’e. Nüüd soovitakse meeskonda tugevdada Gareth Bale’iga.

Londoni Arsenalist nende suurima tähe Fabregase endale meelitanud Barcelona on nüüd silma peale pannud teise Põhja-Londoni klubi Tottenhami tähtmängijale Bale’ile, kirjutab Sportsmail.

Barcelona on väidetavalt valmis 22-aastase Wales’i koondislase eest lauale laduma 41 miljonit eurot. Enamasti poolkaitses vasakul äärel tegutsev Bale hakkaks Barcelonas sellisel juhul täitma vasakkaitsja kohuseid. Loomulikult eeldaks ka see palju rünnakule sekkumist.

Kevadel Tottenhamiga uue lepingu teinud Bale'i kontraht klubiga kestab 2015. aastani.

Barcelonal on praegu vasakkaitsja kohale valida Eric Abidal, Adriano ja Maxwell, kuid peatreener Pep Guardiola soovib seda positsiooni tugevdada ja Bale oleks selleks just õige mees.

Bale'i ostu finantseerimiseks on Barcelona väidetavalt valmis maha müüma David Villa, kelle vastu on huvi tundnud Liverpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles