Pareiko kurjustas kohtunikuga

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taas on löödud värav, Pareiko istub pettunult murul
Taas on löödud värav, Pareiko istub pettunult murul Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise väravavaht Sergei Pareiko kurjustas pärast EM-valikturniiri play-off-i esimeses mängus Iirimaalt saadud 0:4 kaotust ungarlasest kohtuniku Viktor Kassaiga.

«Iirimaa sai tagasi selle, mis neil eelmise valiksarja otsustavas mängus ebaõiglaselt ära võeti. Tippkohtunik lihtsalt tuleb ja teeb…» sõnas enne neljanda värava sündi kollase kaardi teeninud Pareiko. Väravavaht polnud rahul sellega, et Kassai määras iirlaste kasuks penalti. «Selleks hetkeks olid närvid juba täiesti läbi. Iirlane astus sammu edasi ja alles siis kukkus ning kohtunik teeb sellise otsuse… Samas oli ta veidi varem teise värava all teinud just vastupidise otsuse.»

Kaotuse peasüüdlasena ei näinud ta siiski vilemeest, vaid oma meeskonna mängu. «Süüdi olime me ikka ise, me ei suutnud lõpuni mängus olla. Samas mängisime vahepeal päris hästi,» mõtiskles Pareiko.

Kuna Pareikol oli varem kirjas üks kollane kaart, ei saa ta teisipäevases kordusmängus meeskonda aidata.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles