Lindpere: mul oli hea meel koondises mängida

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talent kodus - Joel Lindpere lahkub platsilt pärast kaotust
Talent kodus - Joel Lindpere lahkub platsilt pärast kaotust Foto: Liis Treimann

«Mul on väga hea meel, et siin olin ja mängisin,» sõnast pärast kaheaastast pausi Eesti jalgpalli koondises pallinud Joel Lindpere. Paraku osutus Lindpere tagasitulek kurvaks – Eesti kaotas  kodus Iirimaale 0:4.

Kuigi tegemist oli Eesti jalgpalliajaloo tähtsaima mänguga – kaalul polnud ei vähem ega rohkem, kui pääs tulevaks suveks EMile – polnud Lindpere olekus suurt pettumust. «Loomulikult võinuks tagasitulek lõppeda paremini, kuid mis parata,» nentis ta. «Alguses oli kerge pabin sees, kuid tegelikult on ju kõik samasugune nagu kaks aastat tagasi.»

Lindpere koondisega taasliitumine on tekitanud jalgpallisõprade seas palju poleemikat. Mees ise ei taha aga nendel teemadel pikemalt peatuda. «Mis olnud, see olnud. Teatud hetkel tuli teha valikuid ja see, kuidas talitasin, oli minu enda otsus,» rääkis ta.

Lindpere sõnul ei tea ta veel täpselt, kus mängijakarjäär jätkub. «Kõik see töö, mida olen viimased kaks aastat teinud, käis selle nimel, et saaksin jala ukse vahele just sinna, kuhu pääsemisest olen unistanud,» rääkis ta. «Sain hiljuti 30-aastaseks – tean, et see on mu viimane võimalus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles