Glebova sai Rumeenias Liinamäe ees esikoha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Glebova vabakava esitamas.
Jelena Glebova vabakava esitamas. Foto: Jelena Glebova/Facebook

Nädalavahetusel Rumeenias Brasovis peetud rahvusvahelisel iluuisuvõistlusel Crystal Skate sai Eesti naiste üksiksõidus kaksikvõidu.

Esikoha teenis 134,52 punktiga Jelena Glebova ning teine oli valitsev Eesti meister Gerli Liinamäe 130,19 punktiga. Kolmanda koha sai jaapanlanna Kana Muramoto 128,78 punktiga. Kokku oli võistlustules 22 naist.

Lühikavas oli parim Glebova ja Liinamäe oli neljas, vabakava võitis aga Liinamäe ja tõusis tänu sellele üldarvestuses teiseks.

«Oma sõiduga ma rahul pole, aga vähemalt võitsin ära ja sain reitingupunkte,» sõnas Glebova Postimehele. «Lühikava sõitsin Soomes paremini, vabakavas tulid ka vead sisse.»

«Kindlasti pole ei mina ega Gerli pettunud, meie eesmärk polnud siia võitma tulla, vaid peamine oli täiskasvanute klassis enne Eesti meistrivõistlusi üks võistlus teha ja kogemusi saada,» selgitas Liinamäe treener Tiiu Valgemäe. «Aga ma ei leia, et meil oleks võistlus ebaõnnestunud, Gerli oli väga tubli ja suutis end hästi kokku võtta.»

Glebova ja Liinamäe olid sel hooajal esimest korda vahetus konkurentsis, järgmisena võistlevad nad koos 16.-18. detsembril peetavatel Eesti meistrivõistlustel. Teatavasti teenib võitja koha Euroopa meistrivõistlustel.

Liinamäe enne Eesti meistrivõistlusi enam ei võistle, Glebova aga sõidab homme Itaaliasse, kus on nädalavahetusel kavas Merano Cup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles