Torino maratonil püstitati Eesti tänavuse hooaja tipptulemus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilja Nikolajev
Ilja Nikolajev Foto: Tambet Allik

 Ilja Nikolajev püstitas täna Itaalias Torino maratonil Eesti tänavuse hooaja tipptulemuse ja isikliku rekordi 2:22, vahendab jooksuportaal.blogspot.com.

Nikolajev jooksis distantsi mõlemad pooled stabiilselt 1:11-ga. Seni kuulus Eesti tänavuse hooaja edetabeli parim tulemus aprillis Rotterdami maratonil joostud 2:24.14-ga Taivo Püile.

Paremuselt teise Eesti jooksjana sai Nikolajevi klubikaaslane Kristo Reinsalu Torinos samuti hakkama isikliku rekordiga 2:33.10. Tema varasem parim tulemus oli 2:36.12.
 
«Nikolajev on justkui tulnud mees metsast, kes jooksis suurepärase aja. Reinsalu kasutas minu soovitatud taktikat - joosta esimene pool kindla peale ja kui jõudu on, siis teine pool kiiremini. Ta pole kunagi nii õnnelik olnud,» lausus Ilja Nikolajevi ja Kristo Reinsalu treener Urmas Randma Jooksuportaalile.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles