Sanikidze meeskond võitis Kanguri-Taltsi meeskonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (palliga).
Kristjan Kangur (palliga). Foto: pallacanestrovarese.it

Tänases Itaalia liiga kohtumises läksid vastamisi Viktor Sanikidze meeskond Bologna Virtus ning Kristjan Kanguri ja Janar Taltsi tiim Cimberio Varese. Sanikidze meeskond võitis 74:63.

Endine TÜ/Rocki korvpallur Viktor Sanikidze alustas Virtuse algrivistuses ning viibis platsil 32 minutit. Selle aja jooksul viskas Sanikidze 14 punkti ning võttis meeskonna edukamana 12 lauapalli. Sanikidze tabas kahepunktiviskeid 6/3, kolmepunktiviskeid 2/0 ja vabaviskeid 10/8.

Virtuse resultatiivsemad olid Giuseppe Poeta 17 ja Terrell McIntyre 16 punktiga.

Kristjan Kangur alustas Cimberio Varese meeskonnas samuti algrivistuses, oli platsil 20 minutit, tõi 6 punkti, kuid langes viie veaga välja. Kangur tabas kahepunktiviskeid 2/2, kolmepunktiviskeid 2/0 ja vabaviskeid 2/2.

Endine Tartu korvpallimeeskonna mängija Janar Talts seekord kätt valgeks ei saanud, ta mängis 16 minutit ja võttis 4 lauapalli. Kaks kolmepunktiviset läksid Taltsil mööda.

Cimberio resultatiivsemad olid Gabriele Ganeto 14 ja Rok Stipcevic 12 punktiga.

Cimberio Varesel on tabelis 4 võitu ja 2 kaotust, Bologna Virtusel 3 võitu ja 3 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles