Viis Norra laskesuusatähte osaleb murdmaasuusatamise avaetapil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarjei Bø ja Emil Hegle Svendsen (paremal).
Tarjei Bø ja Emil Hegle Svendsen (paremal). Foto: Nordic Focus

Norra laskesuusatajad Tarjei Bø, Emil Hegle Svendsen, Ronny Hafsås ja Lars Berger ning Tora Berger osalevad sel nädalavahetusel Sjusjøenis peetaval murdmaasuusatamise MK-sarja hooaja avaetapil.

Laskesuusatajad on varemgi murdmaasuusatamise MK-etappidel kaasa teinud, näiteks Lars Berger on 15 km vabatehnikasõidus maailmameistriks tulnud, Hafsås aga sai kaks aastat tagasi Beitostølenis peetud avaetapil esikoha, vahendab Dagbladet.

Mullune laskesuusatamise MK-sarja üldvõitja Bø, Svendsen ja Tora Berger aga teevad murdmaasuusatamise MK-sarjas debüüdi.
«Võistlus on natuke nagu bingo loto, kuna me pole väga palju suusatada saanud. Hooaja esimesel võistlusel mul tavaliselt väga hästi ei lähe, seetõttu pole mul ka nüüd väga kõrged ootused,» sõnas Svendsen TV2 Spordile.

Norra saab korraldajana välja panna teistest rohkem sportlasi ning seetõttu asub norralastest starti 19 meest ja 19 naist. Laupäeval on naistel kavas 10 km vabatehnikasõit ning meestel 15 km vabatehnikasõit, pühapäeval võisteldakse teatesõidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles