Kõike teadev taksojuht: ragbi ja jalgpall on sama populaarsed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iirimaa koondise treening.
Iirimaa koondise treening. Foto: Mihkel Maripuu

Euroopa jalgpallimeistrivõistluste play-off'i korduskohtumisele eelnenud päeval Postimehe tiimi Iirimaa koondise treeningule sõidutanud taksojuht Gerard Reynolds, kes oli juhtumisi suur spordifänn, teatas, et ragbi ja jalgpall võitlevad riigis populaarsuse nimel.

«Aviva staadionil, kus Eesti mängib homme Iirimaaga, peetakse nii jalgpallimatše kui ka ragbikohtumisi ja külastatavus on praktiliselt võrdne. Kõik oleneb muidugi mängust,» teatas Reynolds.

Taksojuht teadis Dublinist ja Iirimaast praktiliselt kõike. Pealegi jäi mulje, et ta isegi tundis kõiki Nimelt on tema venna parim sõber Tony Hickey näiteks Iirimaa jalgpallikoondise turvašeff.

«Ta sai kunagi Mister Ireland tiitli ja hakkas seal silma. Seda tööd ta teeb nüüd juba ammu. Kui Iirimaa koondis pole parasjagu koos, töötab ta ehitusel,» avaldas Reynolds.

Reynolds teadis ka rääkida Fääri saarte jalgpallimeeskonna viimastest uudistest. Nimelt on juunis Eesti 2:0 alistanud Fääri saarte koondise abitreener John McDonnell tema nõbu. Peatreeneri kohuseid täidab teine iirlane Brian Kerr.

«Jutud liiguvad, et Põhja-Iirimaa koondis tahab neid ametisse. Samas on neil praegu lihtne amet, kuna iga võit on seal nagu pidu. Põhja-Iirimaal on nõudmised suuremad,» arvas Reynolds.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles