USA lahtiste veerandfinaal Djokovici ja Millmani vahel katkestati kuueks minutiks erakordsel põhjusel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic ja John Millman arutamas kohtunikuga pisikese pausi tekitamist.
Novak Djokovic ja John Millman arutamas kohtunikuga pisikese pausi tekitamist. Foto: Frank Franklin II / AP

USA lahtiste veerandfinaalis kohtusin Novak Djokovic ja John Millman. Djokovic pani rasketes tingimustes toimunud mängus oma paremuse maksma ja pääses edasi poolfinaali.

Djokovic oli kolmes setis Millmanist parem numbritega 6:3, 6:4, 6:4. Serblase jaoks tähendab see seda, et ta on nüüd võitnud oma karjääri jooksul kõik 11 New Yorkis peetud veerandfinaalmängu.

Mängu tõeliseks katusumuseks oli aga kuumus ja lämbe ilm. Mõlemal mehel oli kuumusega toime tulemise osas raskusi. Teises setis seisult 2:2 palus Millman kohtunikul pausi, et ta võiks staadionilt lahkuda. Põhjuseks oli see, et mehe riided olid nii läbi higistatud, et ta läks neid lihtsalt vahetama.

«Mul oli väga raske, aga ka temal oli väga keeruline. Me mõlemad higistasime korralikult ja seetõttu pidime ka särke vahetama. Mina üritasin lihtsalt mängus püsida ja leida oma võimalus, kuidas mäng oma kasuks pöörata. Vahel pead lihtsalt ellu jääma ja leidma viisi kuidas võita,» kommenteeris Djokovic olusid.

Enne kui Millman kohtunikult pausi küsis, rääkis ta põgusalt ka Djokoviciga: «Tegelikult ta vabandas, et peab pausi võtma. Mina kiitsin teda muudkui takka ja olin meeleldi nõus mõned minutit istuma ja lihtsalt puhkama. Ma vajasin seda puhkust väga,» rääkis Djokovic.

Kaks tundi ja 49 minutit kestnud mäng lõppes kohaliku aja järgi veidi enne keskööd. Paarist edasi pääsenud Djokovic kohtub järgmises ringis jaapanlase Kei Nishikoriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles