Toni Kroos: kui Sane tahab saada heaks jalgpalluriks, peab ta oma suhtumist muutma

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leroy Sane
Leroy Sane Foto: Marcel M

Madridi Reali poolkaitsja Toni Kroos arvab, et Mancester City ründaja Leroy Sane ei kasuta ära oma potentsiaali ning peaks muutma oma suhtumist, et saada edukamaks jalgpalluriks.

22-aastane Sane jäi pärast edukat hooaega City ridades ootamatult välja suvel MMile sõitnud Saksamaa koondisest. Paljud sakslased avaldasid selle suhtes pahameelt, et noor talent välja jäeti, kuid Toni Kroosi jutust võib välja lugeda, et Sane suhtumisega ei olda rahul.

«Mõnikord tundub mulle, et Leroy kehakeel on nii kaotades kui võites täpselt samasugune. Ta on mängija, kellel on olemas kõik, et saada maailma parimate hulka, aga vahest pead sa teda tagant sundima, et ta normaalselt mängima hakkaks,» rääkis Kroos BBC-le.

«Täiesti selge on see, et tal on suurepärane kiirus ja vasak jalg. Kui ta mängib oma võimete kohaselt on ta tõeline relv igale võistkonnale. Tal on olemas võimed, aga tõenäoliselt peatreener nägi tema esitusi rahvuskoondise särgis ja ei olnud õnnelik,» pakkus Kroos põhjuseks, miks Sane ei ole sel hooajal City särgis mänguaega praktiliselt teeninud.

«Eelmisel hooajal oli ta City särgis fantastiline, aga sel aastal peab Pep Guardiola teda pidevalt tagant sundima, et temast parim välja võluda,» rääkis Kroos.

Sane võitis eelmisel hooaja Inglismaa kõrgliigas hooaja parima noormängija tiitli, kui suutis hooaja lüüa 10 väravat ja anda 15 väravasöötu. Sel aastal on ta väljakule saanud vaid 30 minuti jagu. Viimases kohtumises Newcastle'i vastu jäeti ta koosseisust sootuks välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles